dimecres, 7 de gener del 2009

INTERNATIONAL GRAND PRIX VILA DE BLANES "REGATA 5 ESTRELLES"

El IGPVB'09 s'ha acabat. El balanç no pot ser més positiu, "para muestra un botón", adjunto alguns comentaris publicats a diferents mitjants.

A la web oficial de la classe internacional 420
http://www.420sailing.org/

En referencia a la organització del IGPVB’09
Thanks to CV Blanes for great welcome & hospitality - awesome chef had food for saiors after racing every day (CV Blanes should be in the running for Club-grub-of-the-Year!).

La nota de premsa publicada a diferents webs nàutiques on es feia referència també a la organització de l’esdeveniment.
http://www.masmar.net/esl/Vela/Vela-ligera/Finaliza-el-Internacional-Grand-Prix-Vila-Blanes-y-todos-lo-califican-como-la-regata-cinco-estrellas

http://www.fcv.cat/lloc/maq.php?ss=578596&idioma=ca&ap=a02s01p01&estil=blaus&maq=maq&id_registre=090105_01
El "team líder" del equipo sueco Carl Grindebrat, comentaba, una vez finalizada la regata, que Blanes "es el lugar ideal para poder competir en invierno". "Ya tenemos programado dentro del calendario de entrenamientos la participación para el próximo año el GP de Blanes. Es un lugar ideal, por que aparte de las buenas condiciones climatológicas el nivel de la competición y de los regatistas españoles en la clase Europe es muy bueno y queremos aprovechar esta oportunidad que nos brinda el club Vela Blanes de competir al más alto nivel ".
Por su parte el entrenador portugués Edgar Padua, nos comentó que esta prueba "es una regata cinco estrellas, dentro del calendario regatistico. Nuestra presencia en Blanes está garantizada "Para el entrenador italiano, Lazzerini Fabricio, Blanes ya forma parte "de nuestro circuito de competición, es un lugar ideal y el nivel organizativo ha sido excelente".

Darrera una excel·lent organització hi ha excel·lents persones sense les quals no hagués estat possible tirar-ho endavant..
Vull aprofitar per transmetre les meves felicitacions a tots ells i agrair la seva fonamental participació

Medicions; Vicenç, Ramon i Jordi.

Oficina de regates; Vicenç, Joan, Sandra i Maria.

Regata a Mar; Jordi, Fabi, Gerard, Aleix, Clodo, Cristina, Joan, Jaume, Ramon, Jordi (In extremis, moltes gràcies al Xixi que ens va donar un cop de mà,), David i Vicenç.

Avituallament; Xato, Abel, Carolina, Maria, Sandra, Maite, Cesca, Anna, Eva, Chelo...

Terra; Martín, Pedro, Fernando, Miguel i David
El Carles no hi va estar, la feina la va deixar feta abans. El Juanmi a tot arreu, com sempre va ser genial i imprescindible, la veritat és que tots el vàrem tenir en els nostres pensaments durant la seva obligada i dolorosa absència. El Pplu es va multiplicar i va fer els imposibles perque tot rutlles.