dimarts, 7 de setembre del 2010

PROTAGONISTES D’UN ESPOT

Càmera instal·lada sobre rails a la bocana del port
L’Agencia Catalana de Turisme, està realitzant la gravació d’un espot publicitari per a promocionar els destins de turisme esportiu a Catalunya. De moment tan sols són 10 les localitzacions que gaudeixen d’aquesta certificació: Empuriabrava, La Seu d’Urgell, Banyoles, Sort, Lloret de Mar, Val D’Aran, Santa Susanna, Calella, Castelldefels i Blanes. A cada localització li correspon una o més especialitats esportives depenent de les instal·lacions existents.
Qui ho hagués dit fa uns anys, la vela lleugera ha estat l'escollida com a icona per a promocionar el turisme esportiu a Blanes.
Blanes ha certificat aquesta primavera passada la Q de qualitat com a destí de turisme Esportiu en: esports col·lectius (el camp de futbol) i la vela lleugera, el club Vela Blanes.
És per això que una productora es va desplaçar el passat dimarts 2 de setembre fins a casa nostra per gravar-ne les imatges, un camió amb un equip de vuit persones, una càmera instal·lada sobre rails i una petita càmera autònoma submergible que van muntar en una de les nostres embarcacions, van ser els estris utilitzats.
Càmera autònoma submergible instal·lada en un europe (ESP-858)
Així vuit europes van estar a la disposició d’aquells tècnics, tota la tarda d’aquell dimarts. Aneu cap aquí, aneu cap allà, vireu aquí, tornem-hi... Tot això amb la llum d’una tarda de setembre i Sa Palomera de fons, la cosa promet.
El resultat està per veure, a la vista de l’escenari i del material usat hauria de ser espectacular. Ja ho veurem, o potser no.
Està clar que els destinataris d’aquest espot no som nosaltres sinó els possibles visitants i per tant aquest vídeo es podrà veure a fires internacionals i a promocions turístiques en d’altres països. Aquest cop els efectes de la globalització estaran a favor nostre, segur que per Internet les podrem pescar.